Over mij

Ha,

Leuk dat je mijn webshop bezoekt! Op deze pagina lees je meer over de persoon achter deze webshop. Ik ben normaal gesproken niet zo van het etaleren van mezelf op het internet, maar ja soms ontkom je er niet aan hè!

Onstaan Marilyn Accessoires
Eind mei 2018 werd onze jongste zoon Matthias geboren. Ik wilde mijn handen vrij hebben en heb mijn baan opgezegd om rust te creeëren in ons gezin en voor mijzelf. Begin september 2018 begon het toch alweer te kriebelen om wat omhanden te hebben. Nee, geen baan buiten de deur, maar iets in huis. Mijn zus Marjolein heeft een webshop die ik eerder samen met haar heb opgericht (marilynkleding.nl) en samen bedachten we dat het wel leuk zou zijn om in accessoires te handelen. Het begon klein als hobby, ik maakte haaraccessoires en kocht soms wat haaraccessoires in. Van het één komt het ander en in januari 2018 ben ik naar de KVK gestapt en heb ik Marilyn Accessoires geregistreerd. Vanaf dat moment ben ik stapje voor stapje groter geworden en de groei is er natuurlijk nog lang niet uit!

Het gezicht achter
Ik heb al iets verteld over ons gezin, maar verder nog niet veel over mezelf. Dus hierbij iets meer over ons...
Ik ben Marinda Maljaars (27 jaar) gelukkig getrouwd met Samuel Maljaars en samen hebben we drie kinderen. Een tweeling (2014) Marlinde en Jonathan en zoals al genoemd heet onze jongste zoon Matthias. Een druk gezin, maar wat kan ik genieten van onze kinderen! Als ik een mooie foto heb dan komt deze hier te staan. Een foto met z'n vijfen maken is een hele kunst!
In 2013 ben ik afgestudeerd in Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit. Ik heb een aantal jaar o.a. als  beleidsmedewerker gewerkt bij Cedrah een zorginstelling in de ouderenzorg. Een webshop is wel heel iets anders, maar net zo goed erg leuk.

Toegankelijk
Ik geniet erg van het runnen van deze webshop! Hoe leuk is het om al die mooie haarspeldjes te maken, mooie tassen in te kopen en sjaals uit te kiezen. Ik sta altijd open voor tips en adviezen. Zoek je iets speciaals klop bij me aan, wie weet kan ik je helpen! Ik heb al heel veel moeders en dochters blij gemaakt met op maat gemaakte en speciaal opgezochte artikelen.

Klaaswaal
Woon je in de buurt van Klaaswaal? Kom gerust eens langs, het liefst even bellen van te voren, want ja ik heb een gezin. wink Trouwens...samen met Marilyn Kleding wil ik ook gerust jouw huis veranderen in een mooie shop! Nodig al je vrienden en kenissen uit en shop bij jou thuis onze collectie. Lijkt je dat leuk? Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Ik wens je veel shop plezier! 

Groetjes, Marinda Maljaars