Ruilen en retour

Retouradres:
Marilyn Kleding & Accessoires
Boomdijk 39
​3286LD Klaaswaal

 

Retourneren kan uitsluitend binnen 14 werkdagen. (Let op! Mondkapjes kunnen vanwege hygiëne niet retour gestuurd worden.) Stuur ons een e-mail met daarin de volgende gegevens.
-Bestelnummer
-Naam
-Producten die retour komen
-Reden van retour
-Bankrekeningnummer waarop het bedrag van de geretourneerde producten kan worden terug gestort.

Voeg de pakbon van uw bestelling bij uw retour of een ander formulier waaruit duidelijk blijkt van wie de retour komt.
Retourneringen ontvangen buiten genoemde periode van 14 dagen worden niet geaccepteerd.

De verzendkosten bij retourneren zijn voor eigen rekening van de klant. Nadat de klant heeft aangegeven het artikel te willen retourneren of ruilen moet het artikel zo snel mogelijk afgeleverd worden bij Marilyn Kleding & Accessoires.

Marilyn Kleding & Accessoires zal het retourbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van het item terug storten. Retourneer je je hele bestelling, dan storten wij de aankoopwaarde inclusief de verzendkosten terug.

Het artikel dient in originele staat van verzending te zijn, dus ongebruikt/onbeschadigd,voorzien van aangehechte labels (indien van toepassing) en zonder parfum- en of sigarettenlucht of andere tekenen van dragen. Marilyn Kleding & Accessoires behoudt zich het recht om artikelen op grond van genoemde punten te weigeren of een vergoeding voor reparatie en/of reiniging en/of vermindering van verkoopwaarde te berekenen.

Ruilen

Niet de juiste maat of kleur? Stuur het artikel dat je niet wilt hebben volgens bovenstaande instructies retour en plaats een nieuwe bestelling.