Ruilen en retour

Het kan gebeuren dat een artikel niet naar wens is. Je hebt dan 14 dagen het recht om het artikel te retourneren. Na ontvangst storten wij het aankoopbedrag z.s.m. terug.

Het werkt als volgt.
Stuur een mail naar info@marilynkleding.nl. Hierin vermeld je:
- Bestelnummer;
- Naam;
- Artikelen die je retour wilt sturen;
- Reden van retour (niet verplicht, maar voor ons fijn om te weten);
- Het bankrekeningnummer waarop het geld van de artikelen kan worden terug gestort.

Je kunt daarna de artikelen (met pakbon) terugsturen naar:
Marilyn Kleding & Accessoires
Boomdijk 39
​3286LD Klaaswaal

Opgelet!
Stuur je het pakket via DHL dan kan je het pakket voor €4,50 naar het servicepunt aan de Industrieweg 7B in Klaaswaal laten sturen. Je moet wel ons adres invullen en je kiest dan voor ophalen bij servicepunt. Een brievenbuspakketjes gaat wel gewoon naar ons adres voor €3,95.
Retourneer je via PostNL dan kost het je €4,10 voor een brievenbuspakketje of €6,75 voor een pakket als je online je label aanmaakt.

De kosten van het terug sturen van het pakket naar ons zijn voor jouw rekening.

Retourneer je je hele bestelling, dan storten wij de aankoopwaarde inclusief de evt. betaalde verzendkosten bij aankoop terug.

Het artikel dient in originele staat van verzending te zijn, dus ongebruikt/onbeschadigd,voorzien van aangehechte labels (indien van toepassing) en zonder parfum- en of sigarettenlucht of andere tekenen van dragen. Marilyn Kleding & Accessoires behoudt zich het recht om artikelen op grond van genoemde punten te weigeren of een vergoeding voor reparatie en/of reiniging en/of vermindering van verkoopwaarde te berekenen.

Ruilen

Niet de juiste maat of kleur? Stuur het artikel dat je niet wilt hebben volgens bovenstaande instructies retour en plaats een nieuwe bestelling.