Verzending

8.1 Marilyn baby- en kinderkleding streeft ernaar om bestellingen, wanneer deze op voorraad zijn op dezelfde werkdag, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden. Hiertoe is Marilyn baby- en kinderkleding echter niet verplicht. Er wordt een verzendbevestiging via de e-mail toegestuurd op het moment dat het artikel toegezonden wordt. De bestelling kan ook worden opgehaald.

8.2 Een bestelling wordt door ons niet verzonden, indien deze niet compleet verzonden kan worden; van deze omstandigheid wordt de klant direct in kennis gesteld.

8.3 Indien de bezorging onverhoopt vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 3 werkdagen nadat de betaling heeft plaatsgevonden bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Marilyn baby- en kinderkleding zal in dat geval voor terugbetaling zorg dragen.

8.4 Levering vindt plaats op het door de klant bij de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres.

8.5 De verzendkosten zijn voor haaraccessoires met een gewicht onder de 50 gram €1,50 en daarboven €3,95. Accessoires en kleding wordt verzonden tegen het tarief van €3,95.

8.6 Wij verzenden alleen in Nederland.