Verzending

Levering en verzendkosten

Ophalen is gratis. Dit kan in Klaaswaal en Elspeet.

De verzendkosten zijn voor haaraccessoires met een gewicht onder de 50 gram €1,50.
Alle andere producten worden verzonden tegen het tarief van €3,95.
Boven de €50,- verzenden wij uw bestelling gratis.

Artikelen worden verzonden via PostNL/DHL/DPD.

Verzekerd of aangetekend verzenden vindt alleen op aanvraag plaats, tegen berekening van meerkosten.

Marilyn baby- en kinderkleding aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor het zoekraken van poststukken door PostNL/DHL/DPD.

Indien de bestelling door een normale brievenbus past, wordt deze in een envelop verstuurd. In andere gevallen wordt gebruik gemaakt van de pakkettenservice van PostNL/DHL/DPD waarbij de bestelling in Nederland traceerbaar is.

Marilyn baby- en kinderkleding streeft ernaar om bestellingen, wanneer deze op voorraad zijn de volgende werkdag, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden. Hiertoe is Marilyn baby- en kinderkleding echter niet verplicht. Er wordt een verzendbevestiging via de e-mail toegestuurd op het moment dat het artikel toegezonden wordt. De bestelling kan ook worden opgehaald.

Indien de bezorging onverhoopt vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 3 werkdagen nadat de betaling heeft plaatsgevonden bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Marilyn baby- en kinderkleding zal in dat geval voor terugbetaling zorg dragen.

Levering vindt bij verzending plaats op het door de klant opgegeven adres.

Wij verzenden alleen in Nederland